• Cum Montam Bine Aerul Conditionat

  În 1820, cercetătorul și inventatorul englez Michael Faraday a descoperit că amoniacul de comprimare și lichefiere ar putea răci aerul când amoniacul lichefiat a fost lăsat să se evapore si ar putea ajuta la montaj aer conditionat pentru imobile.

  În 1842, medicul din Florida, John Gorrie, a folosit tehnologia compresoarelor pentru a crea gheață, pe care a folosit-o pentru a răci aerul pentru pacienții săi din spitalul din Apalachicola, Florida. Spera să-și folosească în cele din urmă mașina de gheață pentru a regla temperatura clădirilor. Chiar și-a imaginat o instalație de aer condiționat centralizat, care ar putea răci orașele întregi. Deși prototipul său s-a scurs și s-a desfășurat neregulat, Gorrie a primit un brevet în 1851 pentru mașina lui de gheață.

  Deși procesul său a îmbunătățit producția artificială de gheață, speranțele sale pentru succesul său au dispărut la scurt timp după ce susținatoarea financiară a murit, iar Gorrie nu a obținut banii necesari pentru dezvoltarea mașinii. Potrivit biografului său, Vivian M. Sherlock, el a acuzat "regele de gheață", Frederic Tudor, pentru eșecul său, suspectând că Tudor a lansat o campanie de fals împotriva invenției sale. Dr. Gorrie a murit în sărăcie în 1855, iar visul de aer condiționat obișnuit a dispărut timp de 50 de ani.

  Instalarea instalației de climatizare ar trebui realizată în mod ideal de către un profesionist cu experiență.

  Cu toate acestea, dacă sunteți confortabil să lucrați cu echipamente HVAC și electricitate, este posibil să faceți acest lucru singur. Instalarea instalației de climatizare necesită mult timp și necesită să urmați o serie de măsuri, astfel încât unitatea să funcționeze corect și eficient.

  Pasul 1 - Localizarea unității interioare de aer conditionat

  Cu o unitate de aer condiționat interioară, poziționarea unității este importantă pentru o bună instalație de aer condiționat. Nu trebuie să existe țevi în jurul valorii de aer, circulație bună a aerului și unitatea nu ar trebui să se apropie de orice ușă. Pentru o instalație de aer condiționat adecvată, mobilierul nu trebuie să ascundă orificiile din față ale unității.

  Pasul 2 - Unitatea exterioară de aer conditionat

  Într-un cadru în aer liber, asigurați-vă că unitatea este umbrită de soare. Este făcută pentru a fi rezistentă la intemperii, dar unele umbre de soare îl vor ajuta să opereze mai eficient. Ventilatorul mare trebuie să fie îndreptat departe de casă.

  Ca și în cazul unităților interioare, trebuie să existe un spațiu adecvat în jurul unității. Dacă tubulatura de cupru este înfășurată în partea din spate a aparatului, acesta nu trebuie să ascundă nici un flux de aer către partea frontală a unității. Baza pe care este instalată unitatea trebuie să fie plană și sigură. Dacă unitatea este montată pe un acoperiș, trebuie să fie pe lemn, astfel încât să nu poată fi suflată peste lateral în cazul unui vânt foarte greu.

   

  For More Information About montajaerconditionat.org


 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :